FordPass
 • FordPass app


  Verbind uw auto met FordPass


  Apple Appstore Google Appstore


 • Verbinding met FordPass
 • FORDPASS-CONNECTIVITEIT

  Verbonden wereld. Verbonden voertuigen. Koppel FordPass met FordPass Connect1 om verschillende slimme functies te ontgrendelen. Eenmaal gekoppeld, zal uw voertuig communiceren met de wereld om u heen, u op de hoogte houden van informatie over uw auto en u op een intelligente manier in beweging houden.

  Onderweg voor zaken?

  Kijk dan eens naar de FordPass Pro-app. Die hebben we speciaal gebouwd om bedrijven slimmer en meer verbonden te maken – voor maximaal vijf voertuigen. • Moeiteloos verbonden

  Functies waarmee je altijd en overal verbonden blijft met je voertuig • FordPass vergrendeling op afstand

  VERGRENDELING OP AFSTAND

  Vraag u nooit meer af of u de auto wel op slot hebt gedaan als u al te ver weg bent om het nog te controleren. Vergrendel en Ontgrendel uw auto waar dan ook vanop afstand met FordPass en zet uw dag zorgeloos verder.

 • FordPass starten op afstand

  STARTEN OP AFSTAND

  Koude ochtend? Verwarm de auto en maak de ramen vrij nog voordat u uw veters hebt geknoopt. Starten op afstand betekent dat uw Ford klaar is om te vertrekken wanneer u dat wilt.2

 • FordPass SecuriAlert

  SECURIALERT

  SecuriAlert helpt u te ontspannen in de wetenschap dat uw voertuig zich in een verhoogde staat van beveiliging bevindt. Als de deuren worden ontgrendeld of geopend, zelfs met een gekopieerde sleutel, ontvangt u een melding op uw smartphone.

 • FordPass voertuiglocatie

  VOERTUIGLOCATIE

  U vindt uw Ford niet in een drukke parkeergarage? Of u hebt hem uitgeleend aan een vriend? Misschien wilt u controleren of uw auto daar staat waar u hem achterliet. FordPass kan u de laatst geregistreerde locatie op een kaart laten zien. • MORGEN IS HIER

  Technologieën ontwikkeld voor de Mustang Mach-E, Ford Plug-In Hybrid en onze elektrische toekomst.FordPass oplaadstationzoeker

OPLAADSTATIONZOEKER

Vind makkelijk oplaadpunten in uw buurt of op uw route, met informatie over oplaadtypen en diensten waarvan u kunt genieten terwijl u wacht. Of laat uw auto onderweg het werk doen door u automatisch naar een oplaadpunt te leiden wanneer dit nodig is.

FordPass controleer uw bereik

CONTROLEER UW BEREIK

Het is gemakkelijk om net dat beetje extra te doen als u weet dat u er de batterij voor hebt. Afstand tot leeg gebruikt uw rijgedrag, weersvoorspellingen en crowdsource-gegevens om nauwkeurig te voorspellen hoeveel rijbereik u nog hebt. Zo helpt het u uw reis en oplaadstops te plannen en verrassingen te voorkomen.

FordPass Trip Planner Mach-E

EV-TRIP PLANNER

Geef uw gewenste bestemming in en de app bepaalt de beste beschikbare route en plant waar u onderweg moet opladen. FordPass kent uw resterende bereik en geeft u de totale routetijd inclusief de oplaadstops.

EV Trip Planner is enkel beschikbaar voor de Mustang Mach-E


OPLAADSTATUS

Stop de stekker in het stopcontact, loop weg en ontspan u. U kunt het batterijniveau van uw Ford volgen in de app en een melding ontvangen wanneer het gewenste oplaadniveau is bereikt en de auto klaar is voor gebruik. En als de oplader om de een of andere reden wordt losgekoppeld, zult u hiervan onmiddelijk op de hoogte worden gebracht.

VERTREKTIJDEN

Zorg ervoor dat uw elektrische voertuig klaar is om te vertrekken wanneer u het nodig hebt door voorkeursvertrektijden in te stellen. De app stelt automatisch in dat het voertuig vooraf wordt opgeladen en start het voertuig zodat het opgewarmd en startklaar is. Dit maakt het leven gemakkelijk en maximaliseert het bereik van uw batterij in alle weersomstandigheden.

PAY FOR CHARGING

Beheer uw laadsessies met FordPass voor een naadloze oplaadervaring binnen het BlueOval™ Charge Network. Koppel uw Ford-webaccount aan uw voorkeursbetaalmethode, met ontvangstbewijzen die u na elke oplaadsessie per e-mail ontvangt. U kunt uw accountgegevens zelfs delen met familie of vrienden. Details over het activeren van uw BlueOval™ Charge Network-proefperiode van 5 jaar, inclusief 1 jaar toegang tot Ionity-voorkeurstarieven, worden bij uw FordPass-oplaadkaart verstrekt.3

Pay for Charging is enkel beschikbaar voor de Mustang Mach-E • Onderweg

  Realtime data en soepele connectiviteit om elke rit beter te maken • FordPass Local Hazard Information
 • LOCAL HAZARD INFORMATION

  Een gegevensstroom van andere verbonden voertuigen is ontworpen om uw Ford gevaren te laten detecteren nog voordat ze in zicht zijn. Het identificeert problemen, zoals wegwerkzaamheden of een file, op basis van het gedrag van andere voertuigen. Het laat de chauffeur vervolgens weten wat er verderop gebeurt met een melding op het SYNC-scherm.4


 • FordPass Live Traffic
 • LIVE TRAFFIC

  Verkeer is er nu eenmaal, maar dat hoeft niet gepaard te gaan met vertraging. Blijf een stap voor op de rest en word automatisch omgeleid naar een betere route. Gratis gedurende het eerste jaar dat u uw Ford in uw bezit hebt, met een eenvoudig te beheren abonnement via uw Ford Account. • IN BEWEGING BLIJVEN

  Laat onderhoud geen goede dag verpesten. Laten we voor u en uw voertuig zorgen.FordPass voertuig status

Statusmelding + status

Niet wat u weet, maar hoe snel u het weet is wat telt. Bekijk de staat van uw voertuig in een oogopslag en ontvang meldingen wanneer u ze nodig hebt. Met nauwkeurige updates over vitale zaken zoals bandendruk en vloeistofniveaus. Als alles in orde is, ontvangt u geen meldingen.

Ford Assistance pechverhelping

Ford Assistance pechverhelping

Krijg hulp onderweg en zet uw dag gewoon verder. Als u problemen ondervindt, neemt u eenvoudig contact op met Ford Assistance5 in de app en volgt u hen op weg naar u. Ze krijgen uw exacte locatie en informatie over uw voertuig. Zo weten ze al wat het probleem is nog voor ze bij u zijn.

FordPass gemakkelijk onderhoud

Gemakkelijk onderhoud

Onderhoud moet eenvoudig zijn, dus hebben we het eenvoudig gemaakt. FordPass stuurt u handige onderhoudsherinneringen en -meldingen, biedt de mogelijkheid om makkelijk onderhoud aan te vragen en houdt digitale informatie bij van uw onderhoudsgeschiedenis zodat u geen papierwerk meer hebt.


Instructiehandleidingen


 • Hoe gebruikt u functies op afstand met FordPass Connect?

  Koppel uw FordPass App aan de FordPass-modem in uw auto en u kan uw auto van overal vergrendelen of ontgrendelen en een reeks functies op afstand gebruiken.

 • Hoe activeert u uw FordPass Connect-modem?

  Als uw Ford een ingebouwde modem heeft, kunt u werkelijk verbinding maken met uw auto. Het is gemakkelijk te activeren. Bekijk dus de video om te weten te komen hoe.

 • Hoe kunt u uw favoriete verdeler toevoegen in de FordPass App?

  Uw FordPass App heeft veel handige functies. En een verdeler toevoegen is er slechts een van. Ga als volgt te werk.

 • Hoe voegt u uwvoertuig toe aan FordPass

  Om het meeste uit FordPass te halen, moet u uw voertuig aan de app toevoegen. Bekijk deze video om te zien hoe u dat doet.

 • Hoe schakelt u uw FordPass Connect-modem in met FordPass Pro

  Om te profiteren van alle verbonden functies in FordPass Pro moet u de modem van uw voertuig activeren. Deze video toont u hoe u dat doet.

 • Hoe kunt u een volledige reset uitvoeren in FordPass

  Als u uw voertuig uit de gekoppelde FordPass-accounts wilt verwijderen, moet u een volledige reset uitvoeren. Bekijk deze video om te zien hoe u dat doet.


 • STEEDS KLAAR OM U TE HELPEN

  Ga naar de ondersteuningspagina en veelgestelde vragen van FordPass Connect voor nuttige tips om het meeste uit uw voertuig te halen. U kunt rechtstreeks via de app hulp krijgen met FordPass Adviseurs. Onze chatfunctie is de beste manier om snel reactie te krijgen.
[1] FordPass Connect maakt verbonden services mogelijk en is beschikbaar op geselecteerde voertuigen of voertuigen met navigatie. FordPass Connect wordt ingeschakeld wanneer uw voertuig geleverd wordt. U kunt ervoor kiezen om bepaalde vormen van gegevensuitwisseling al dan niet in te schakelen. De gegevensdekking en service is niet overal beschikbaar. Er kunnen gegevenskosten worden aangerekend. Het privacybeleid van FordPass en Connected Car is van toepassing en beschikbaar op uw lokale Ford-website.

[2] Starten op afstand alleen beschikbaar in voertuigen met een automatische transmissie.

[3] Er zullen kosten aangerekend worden voor het opladen van uw Mach-E bij openbare oplaadpunten. De thuislaadkosten hangen af van uw specifieke energietarief.

[4] Local Hazard Information is een abonnementsservice met een gratis proefperiode van één jaar wanneer u uw nieuwe Ford koopt.

[5] Om te profiteren van het gebruik van deze functie is een actief Ford Protect Plan met Ford Assistance vereist.


Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws